Un român a luat ostatic un om și a rănit alți doi, în centrul Veneției. Ce a urmat apoi. VIDEO

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 14:43
Un român a luat ostatic un om și a rănit alți doi, în centrul Veneției. Ce a urmat apoi. VIDEO GALERIE FOTO
Un român a luat ostatic un om de 61 de ani și a rănit alți doi, în centrul Veneției

Un român a luat ostatic un om și a rănit alți doi cu un cuțit, în Mestre, centrul Veneției! Incidentul a avut loc pe 5 februarie, în amiaza mare, potrivit gazetaromaneasca.com. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a trântit la pământ un om în vârstă de 61 de ani, i-a ținut un cuțit cu o lamă lungă la gât, apoi și-a făcut drum printre numeroșii trecători ce au asistat înmărmuriți la clipele de groază.

Agresorul a amenințat că îl va ucide pe bărbat în cazul în care cineva va încerca să se apropie de el, iar pentru a face mesajul mai clar, a pus cuțitul pe gâtul acestuia. Din cauza faptului că gesticula, i-a făcut bărbatului de 61 de ani câteva tăieturi pe frunte.

Un român a luat ostatic un om de 61 de ani și a rănit alți doi, în Mestre, centrul Veneției

Din fericire, rănile nu i-au pus viața în pericol. La scurt timp au sosit două patrule ale grupului operativ și radiomobil al Carabinierilor din Mestre, oamenii legii organizând la perfecție intervenția. I-au atras atenția românului și, în același timp, au și intervenit pentru a-l dezarma și imobiliza.

Un român a luat ostatic un om și a rănit alți doi, în centrul Veneției. Ce a urmat apoi. VIDEO
Un român a luat ostatic un om, în amiaza mare

În urma încăierării cu agresorul, doi bărbați au fost răniți ușor, în timp ce bărbatul implicat direct, cel de 61 de ani, era în stare de șoc.

?MESTRE (VE) – Attimi di terrore ieri pomeriggio in una centralissima via della città. Un giovane cittadino romeno di 28 anni ha preso in ostaggio un signore di 61 anni puntandogli alla gola un coltello di grosse dimensione. L'ostaggio è stato ferito a più riprese sul volto sino a quando sono intervenuti Carabinieri e Polizia che, con grande professionalità, sono riusciti a disarmare il criminale e ad arrestarlo.GRAZIE RAGAZZI…SEMPRE DALLA VOSTRA PARTE…

Gepostet von Massimo Bitonci am Dienstag, 5. Februar 2019

Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat urgent la o unitate spitalicească, acolo unde va fi ținut sub observație. În acest moment, agresorul se află în spatele gratiilor închisorii Santa Maria Maggiore din Veneția așteptând să fie judecat, acuzat pentru violență, amenințări și vătămări corporale grave și ultraj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×