Un reporter de la ABC News a intrat în direct fără pantaloni pe el

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
29/04/2020, 21:36
Un reporter de la ABC News a intrat în direct fără pantaloni pe el
Un reporter din America a intrat în direct fără pantaloni

Will Reeve, reporter la ABC News, a intrat în direct de la domiciliu, la „Good Morning America”, fără pantaloni pe el. Jurnalistul a apărut în live îmbrăcat doar cu sacou și cămașă.

Un reporter de la ABC News a intrat în direct fără pantaloni

Will Reeve, reporter la ABC News, a intrat într-un live, de la domiciliu, la emisiunea „Good Morning America”, îmbrăcat frumos, elegant, cu cămașă și sacou, dar a uitat ceva foarte important: pantalonii.

Fără să își dea seama că i se pot vedea picioarele, jurnalistul a vorbit relaxat în timpul emisiunii despre farmaciile care folosesc drone pentru a livra rețete pacienților.

La un moment dat, însă, în timpul intervenției, propriul cameraman a omis faptul că Reeve era îmbrăcat doar în parte de sus a corpului și a extins cadrul, scoțând în evidență lipsa pantalonilor.

A asigurat că purta pantaloni scurți

Acest fapt a fost repede taxat pe rețelele de socializare, cei mai mulți dintre utilizatori ironizându-l pe Reeve pentru transmisiunea lui „neacoperită”. Jurnalistul, însă, nu s-a supărat, ba chiar a răspuns ironiilor în glumă și s-a amuzat de propria greșeală. „Nu voi fi angajat, curând, ca operator”, a glumit Will Reeve.

De asemenea, reporterul a asigurat că nu era dezbrăcat în partea de jos a corpului, ci purta pantaloni scurți, o ținută lejeră potrivită pentru casă. Alți internauți care au văzut filmarea cu Reeve au catalogat gestul său ca unul normal, în condițiile izolării de aproape două luni, motiv pentru care poate a uitat cum este îmbrăcat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×