Un primar a fost prins la furat! Ce i-a picat cu „tronc” primarului cleptoman

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/11/2018, 13:25
Un primar a fost prins la furat! Ce i-a picat cu „tronc” primarului cleptoman
Un primar a fost prins la furat! Ce i-a picat cu „tronc” primarului cleptoman

Un primar din România a fost prins la furat! Scena în care acesta apare a fost filmată cu ajutorul unor camere de supraveghere dintr-un hotel. Primarul comunei Mihăilești-Vâlcea, Constantin Bărzăgeanu (PNL), a fost surprins la furat într-un hotel din Băile Felix, județul Bihor. Aparatul de lustruit pantofii din hotel i-a părut irezistibil pirmarului, care nu a rezistat și a încercat imediat să „șutească” obiectul.

„Așa cum mă duc eu la serviciu, așa trebuie să se ducă toți. Nu vreau să ia nimeni bani nemunciți, nu vreau să mă condamne lumeea că încurajez leneșii. Nu îmi plac trântorii și nu încurajez lenea! Nu fac parte din categoria lor și vreau să obținem prin muncă tot ce facem”, declara în campanie, primarul Constantin Bărzăgeanu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Faceți ce zice primarul, nu ce face primarul

Primarul cleptoman apare pe camerele de supraveghere când scoade din priză aparatul și îl urcă în liftul hotelului. Primarul din Mihăilești a explicat pentru Kanal D că totul a fost o glumă. Constantin Bărzăgeanu riscă acum să i se întocmească un dosar penal pentru furt, să înapoieze prejudiciul adus hotelului (500 de lei, o amendă și cazier judiciar.

 

-În curs de actualizare-

Închide ×