Un polițist s-a împușcat în cap la Caracal. Medicii au reușit să îl resusciteze

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 19:00
Un polițist s-a împușcat în cap la Caracal. Medicii au reușit să îl resusciteze
Un polițist s-a împușcat în cap la Caracal. Sursa foto: digi24.ro

Un polițist s-a împușcat în cap în apartamentul în care locuiește la Caracal. O persoană a alertat sistemul de Urgență 112, iar ceea ce s-a aflat până acum este că individul este ajutor de șef de post la poliția locală. Autoritățile au descins în apartament, acolo unde au ajuns și medicii de la Salvare.

Un polițist de 36 de ani s-a împușcat în cap la Caracal

Conform România TV, au efectuat manevre de resuscitare  asupra acestui polițist, care, din fericire, e în viață. Nefericitul incident s-a produs în această după amiază, în jurul orei 17:30 aproximativ.

Bărbatul care s-a împușcat cu armamentul din dotare are 36 de ani, mai transmit jurnaliștii de la România TV. Polițistul se certase cu iubita lui și s-a gândit să își pună capăt zilelor. Fusese transferat de o lună de zile de la o secție de poliție din județul Timiș.

polițist împușcat caracal
Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute din județul Olt. Gestul polițistului de 26 de ani nu are legătură cu acest dosar. Sursa foto: digi24.ro

Gestul polițistului nu are nicio legătură cu dosarul Caracal

Din informațiile apărute, așadar, acest gest extrem făcut de polițistul din Caracal nu are nicio legătură cu disparițiile celor două adolescente și cu dosarul în care Gheorghe Dincă este anchetat de uciderea acestora, după ce le-a violat și răpit.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×