Un poliţist din Iaşi, „ucis” din greşeală: „Cum să fiu mort, nu mă vedeţi aici, viu, treaz?”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 14:11
Un poliţist din Iaşi, „ucis” din greşeală: „Cum să fiu mort, nu mă vedeţi aici, viu, treaz?”

Povestea prin care trece un bărbat din Iaşi pare a fi desprinsă din filme. A aflat, din greşeală, că este „decedat” şi, în prezent, încearcă din răsputeri să remedieze problema.

Stelian Costioaia, in varsta de 45 de ani, lucreaza la Politia Locala din Iasi. Pentru ca are probleme de sanatate, s-a vazut nevoit sa apeleze la medicul de familie pentru o trimitere la spital, insa surpriza ce il astepta era uriasa! Mare i-a fost mirarea cand a aflat ca in baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Iasi figureaza ca persoana decedata.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

„In ultima perioada, am slabit aproape 25 de kg si am zis sa merg sa imi fac niste analize pentru ca nu mi-e bine. Pe 9 iunie merg la doctorul de familie pentru trimitere si imi zice ca sunt mort. Si ii zic: ‘Doamna, cum sa fiu mort, nu ma vedeti aici, viu, treaz?’ Intra pe site la CAS, imi zice iar ca figurez mort si ca nu poate sa imi elibereze nimic. Si mi-a dat o foaie, semnata, parafata, cu toate datele mele si m-a trimis la CAS sa rezolv problema, pentru ca altfel nu poate face nimic”, povesteste Stelian, citat de bzi.ro.

Pentru a fi sigur ca nu e vorba de vreo neintelegere, a preferat sa mearga, mai intai, la unitatea unde lucreaza, pentru a verifica daca intr-adevar banii din salariu sunt virati in contul CAS, pentru a putea beneficia de serviciile medicale.

Tot personalul de la Politie a ramas impresionat de ceea ce scrie pe foaia emisa de la doctor si astfel i-a fost eliberata o adeverinta prin care se atesta faptul ca este asigurat si ca banii aferenti lunilor aprilie si mai au fost virati Casei de Sanatate.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

„Am mers direct la CAS ca sa vad unde e problema. Am aratat foile de la doctor si de la serviciu ca sa mi se explice de ce nu sunt asigurat, cand mie mi se retin bani din salariu pentru sanatate. Ce mi se zice la Casa? Ca figurez neasigurat. Si cand am intrebat de ce apar decedat si arat si foaia, s-a schimbat la fata domnul de acolo. Dupa vreo 10 minute in care nu a zis nimic, mi-au cerut adeverinta care sa ateste ca lucrez, pe care deja o am. Si am crezut ca totul s-a rezolvat”, continua sa povesteasca politistul.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

Dupa ce a incercat din nou sa isi ia trimitere la spital si a vazut ca este inregistrat tot ca neasigurat, a mers din nou la CAS, dar fara rost. Este amanat pe motiv ca adeverinta pe care o are nu este cea care ii trebuie.

„Sincer, eu m-am gandit ca imi cer aceeasi foaie de fiecare data pentru ca am fost scris ‘decedat’ si sa poata modifica in baza de date. Foile astea nu sunt de la mine de acasa, am scos-o din baza lor de date si de la munca, ambele stampilate si semnate. Dar eu tot pe drumuri umblu si nu pot sa imi fac analizele”, spune barbatul.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Nimeni nu stie de la ce a plecat totul si in continuare nu reuseste sa desluseasca misterul. Barbatul crede ca povestea a inceput de la o greseala, o confuzie de nume sau pentru simplu fapt ca, timp de cateva luni, cat a fost in concediu fara plata, nu a contribuit la plata CAS. Dar este de parere ca acum, cand are toate dovezile, ar trebui sa se rezolve problema ca sa poata beneficia de serviciile pentru care plateste, atat el, cat si copiii sai. Daca problema nu va avea un sfarsit pozitiv, politistul doreste sa dea in judecata CAS pentru a i se returna banii pe care i-a platit si de pe urma carora nu a beneficiat de niciun serviciu.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×