Un pescar a avut parte de un șoc când a despicat crapul pe care voia să-l gătească. Ce avea înăuntru

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 10:27
Un pescar a avut parte de un șoc când a despicat crapul pe care voia să-l gătească. Ce avea înăuntru
Un pescar a abut parte de o surpriză neplăcută când a despicat prada. Sursa foto: ro-viral.video

Un pescar din Statele Unite a avut parte de o experiență șocantă după ce a ajuns acasă și a despicat crapul pe care tocmai îl prinsese. A găsi în interiorul peștelui ceva care i-a făcut pielea de găină.

Un pescar a găsit un degete uman în burta unui pește

Poveștile cu pescari și marinari sunt de cele mai multe ori fabulații și ne place să le ascultăm, mai ales dacă vin de la cei bătrâni din familie, însă pățania prin care a trecut un american este cât se poate de reală.

Bucuros de prada imensă pe care a prins-o, un pescar amator din America a mers voios cu el acasă să se laude în fața familiei.

Evident, următorul pas era să îl curețe de solzi, să îl spele și apoi să îl taie pentru a-l prepara, familia pregătindu-se de o cină fără egal.

Cum a ajuns degetul în interiorul crapului?

După ce l-a curățat de solzi și l-a despicat, a avut parte de șocul vieții sale. În burta peștelui, americanul găsise… un deget de om!

Nevasta pescarului era extrem de îngrozită și ea și au renunțat de tot la ideea de a mai găti peștele pentru că nu știau să își explice cum a ajuns un deget de om, perfect recognoscibil în burta înotătorului.

Conform publicației Daily Mail, una dintre cele care au scris despre acest caz neobișnuit, misterul a fost clarificat chiar de către o televiziune locală.

Bărbatul a aflat de la TV că în lacul unde a pescuit el, un alt individ a suferit un accident în urma căruia, în lupta cu peștii, și-a pierdut patru degete. Astfel de întâmplări sunt destul de rare, motiv pentru care pescarul american nu a renunțat la pasiunea sa, doar că data viitoare va fi mai atent atunci când va merge să vâneze prade atât de mari.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×