Un pedofil a ademenit două fetițe cu bomboane și a vrut să le violeze

Maria P   
în Stiri de ultima ora
17/05/2018, 16:43
Un pedofil a ademenit două fetițe cu bomboane și a vrut să le violeze
Un alt caz de pedofilie șochează populația!

Un pedofil a ademenit două fetițe cu bomboane și a vrut să le violeze.

Un alt caz de pedofilie șochează populația! Un bărbat de 53 de ani a ademenit (cu dulciuri) în casa lui două fetițe, în vârstă de 8 și, respectiv, 9 ani. Pedofilul a încercat să le dezbrace pe fetițe și să le abuzeze, dar acestea, printr-un noroc, au reușit să se salveze. Bărbatul a fost prins și se află în arest, fiind acuzat de corupere sexuală a unor minore.

A ademenit două fetițe cu bomboane și a vrut să le violeze

„Le-a luat mâna pe după cap, le-a îmbrăţişat şi întâi a atacat-o, e cam dur spus, a pipăit-o. Fetiţa mea a rămas aşa, ca stânca, nu ştia ce se întâmplă cu ea. Şocată. După aia, văzând că fetele vor să plece, a cedat, dânsul le-a deschis poarta şi le-a trimis”, a povestit tatăl uneia dintre copile, potrivit observator.ro

Cele două fetițe se jucau lângă imobilul suspectul, iar acesta, văzându-le, le-a invitat în curte să le dea dulciuri. De aici și până la ce a urmat nu a mai fost mult.

Ce spun oamenii legii?

Cel bănuit de comiterea fapte, un bărbat de 53 de ani din Săbăoani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corpere sexuală a minorilor”, explică Robert Costân, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între 1 şi 5 ani de închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×