GALERIE FOTO. Scandal în politica românească! A pozat goală! Imaginile au ajuns pînă în Marea Britanie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/04/2016, 12:35
GALERIE FOTO. Scandal în politica românească! A pozat goală! Imaginile au ajuns pînă în Marea Britanie GALERIE FOTO

UPDATE / Cazul Roxanei Vociu a ajuns în presa internaţională, după ce tînăra domnişoară a fost concediată din cauza pozelor îndrăzneţe pe care aceasta şi le posta pe site-urile de socializare.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Un parlamentar din Arges si-a concediat tanara consiliera, pe motiv ca a aparut in ipostaze mai mult decat indraznete, pe Facebook.

Social-democratul Catalin Radulescu sustine ca tanara, care pozeaza inclusiv fara sutien, ii sifoneaza imaginea.

„Eu n-am dat inapoi atunci cand m-am angajat la un parlamentar acuzat in trecut de viol”, a venit replica taioasa a domnisoarei. In tot acest scandal intra si tatal fetei, primar intr-o comuna din Arges si coleg de partid cu Radulescu.

Catalin Radulescu, deputat PSD: „Am dat-o afara a doua zi. De fapt, i-am cerut sa isi dea demisia. M-a deranjat chestiunea asta.”

Roxana Voicu, fosta consiliera: „Va multumesc ca m-ati contactat ca asa am aflat si eu ca nu mai lucrez la cabinetul domnului deputat. Pe mine nu m-a anuntat nimeni”.

Acesta este finalul abrupt al colaborarii dintre deputatul Radulescu si domnisoara Roxana Voicu. In urma cu cateva saptamani, tanara s-a angajat la cabinetul parlamentar al lui Catalin Radulescu. Imediat dupa, fotografiile de la mare ale tinerei au facut furori pe internet. Roxana pozase in lenjerie intima sau in costum de baie, ba chiar si fara sutien.

Roxana Voicu, fosta consiliera: „Si dumnealui are poze la mare, in slip. Eu, daca mi-am postat o poza de la plaja, ce sa inteleg? Ca nu ma mai pot angaja?”

Catalin Radulescu, deputat PSD: „Daca o vedeti acum, fata nu mai arata ca acum 7 ani. E o fata normala care se marita peste doua luni, am inteles. Nu ma uit dupa fizic, daca vreti fizic, uitati-va la nevasta-mea, care a fost Miss Romania, de doua ori. Eu stiu ce sa aleg.”

Roxana Voicu, fosta consiliera: „Am dat un Google pe internet si nu am gasit lucruri placute. Scria despre o inscenare, despre un dosar de viol si mai multe chestii pe care le-am luat in seama”.

Chiar daca acum a dat-o afara, situatia ramane complicata. Roxana este fiica lui Dumitru Voicu, primarului PSD din Micesti, judetul Arges, coleg de partid cu deputatul Radulescu. Edilul nu a dorit sa comenteze situatia creata.

sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×