Un NOU post de televiziune va fi LANSAT în România!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/07/2015, 09:20
Un NOU post de televiziune va fi LANSAT în România!

TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, se va lansa în România în luna octombrie. Canalul va emite în format HD şi va oferi un mix unic de filme de succes şi premiere pe piaţa locală.

Ca o evoluţie a brandului TCM, care oferă în prezent de la filme de Hollywood până la filme clasice contemporane, oferta TNT va îmbogăţi experienţa telespectatorilor adresându-se atât cinefililor, cât şi pasionaţilor de seriale. Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., şi de alte studiouri de la Hollywood, dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT, toate în format HD.

Seara, în prime-time, vor fi difuzate filme de calitate de luni până sâmbătă, în timp ce duminica, telespectatorii vor putea urmări o premieră TNT. Primul film ce va fi lansat în slotul de duminică va fi The Last Ship, film produs de Michael Bay şi avându-l în distribuţie pe Eric Dane din Anatomia lui Grey. TNT va programa mai multe producţii originale, printre care Proof, Public Morals şi Agent X.

Gama de filme cu care TNT va porni include trilogia Înapoi în viitor şi Jason Bourne, precum şi filme ca Hannibal, Dimineaţa morţii, Virgin la 40 de ani, 8 Mile, Strania poveste a lui Benjamin Button şi Marele Lebowski.

sursa: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×