Un nou cutremur de 4,3 grade pe scara Richter în zona Vrancea

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/03/2020, 22:54
Un nou cutremur de 4,3 grade pe scara Richter în zona Vrancea
Un nou cutremur în Vrancea

În plină panică din cauza epidemiei de coronavirus, România a avut parte și de un seism destul de important în zona Vrancea. Este vorba de un cutremur de 4,3 grade pe scara Richter care s-a manifestat la ora 22:20, ora României. A fost al doilea cutremur din zona Vrancei în ultimele zile.

Încă un cutremur în România, în zona Vrancea

Cutremurul de 4,3 grade de miercuri seara a avut loc la o adâncime de 125 de kilometri. Seismul s-a simțit cel mai mult în localitatea Gura Teghii, o comună cu aproape 4.000 de locuitori.

De asemenea, cel mai apropiat municipiu important a fost Sfântu Gheorghe, oraș aflat la 55 de km de seims, în timp ce Capitala s-a aflat la 127 de km de epicentru.

Este al doilea cutremur de peste 4 grade pe scara Richter din ultimele zile. Ultimul astfel de seism s-a produs duminică, 8 martie.

Seismul care a avut loc de Ziua Femeii s-a produs la o distanță de 142 de kilometri de București și la 52 de kilometric de orașul Focșani. Cea mai apropiată localitate de locul unde a avut acest cutremur este Nereju, care are o populație de 4.200 de locuitori.

Stire in curs de actualizare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×