Un nou cuplu la Hollywood? Doi actori celebri, flirt la filmări

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/03/2015, 16:07
Un nou cuplu la Hollywood? Doi actori celebri, flirt la filmări GALERIE FOTO

Nici nu s-au căsătorit bine şi deja se gândesc la despărţire. Amal Alamuddin Clooney a făcut recent o adevărată criză de gelozie după ce a aflat că proaspătul ei soţ a flirtat de zor cu frumoasa Scarlett Johansson pe platoul de filmare.

Scarlett Johansson (30 de ani) este frumoasă, deşteaptă, bogată şi cu succes din plin în carieră, fapt pentru care poate stârni cu uşurinţă interesul bărbaţilor, cât şi gelozia oricărei femei.

Aşa că nu e de mirare că Amal a luat foc când a aflat că superba blondă îi face ochi dulci soţului său. Scarlett şi George Clooney (53 de ani) au fost surprinşi flirtând de zor pe platoul de filmare la noua peliculă “Hail Caesar”, fapt ce a declanşat un adevărat jihad în casa actorului.

Nu renunţă la vechile obiceiuri?

Avocata britanică i-a făcut un scandalmonstru starului de la Hollywood şi apoi a refuzat să mai discute cu acesta, evitând să îi răspundă la telefoane şi la mesaje.

Mai mult, apropiaţi ai cuplului au precizat pentru National Enquirer că bruneta se gândeşte chiar să îl părăsească pe George, deoarece crede că acesta nu poate să renunţe la vechile lui obiceiuri de mare cuceritor.

Supărarea doamnei Clooney e cu atât mai mare, cu cât în ultima vreme în presă s-a vehiculat că Scarlett Johansson nu prea se mai înteţelege cu soţul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, şi că cei doi ar fi la un pas de divorţ.

Actorul american George Clooney şi avocata britanică Amal Alamuddin s-au căsătorit cu mare tamtam, în luna septembrie anul trecut, la Veneţia, evenimentul fiind catalogat de presa internaţională drept “nunta anului”.

sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×