Un nou canal de televiziune în România. Când se lansează Radio Guerrilla TV

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/08/2019, 09:21
Un nou canal de televiziune în România. Când se lansează Radio Guerrilla TV
Guerrilla TV, din ianuarie 2020 pe micile ecrane. Sursa foto: Radio Guerrilla

Un nou canal de televiziune se lansează în România: Guerrilla TV! Postul de radio Guerrilla devine televiziune, iar prima emisie va avea loc peste 6 luni, cel mai probabil de la 1 ianuarie 2020. Așadar, anul nou ne aduce un nou post TV, iar decizia șefilor de la Guerrilla a venit având în vedere numărul considerabil de ascultători pe care îl are acest radio: 400.000.

Guerrilla TV, din ianuarie 2020

Mihai Dobrovolschi a vorbit pentru paginademedia.ro despre proiectul Radio Guerrila TV. Noul canal va difuza emisiuni în tonul celor de la radio și se va axa în special pe programe culturale, conform declarațiilor jurnalistului. Dobro spune că postul de televiziune va prelua din specificul postului de radio, dar va veni cu emisiuni noi și va fi o surpriză plăcută pe piața media de la noi.

„E păcat să nu avem invitații de marcă și pe televizor, în niște producții care nuo să fie o oglinidre a radioului. Nu o să luăm radioul, să punem trei camere și să transmitem pe TV, ci o să luăm elemente din emisiunile Guerrila FM, amestecate cu muzică românească, clipuri și să facem un post de televiziune independent de Guerrila FM, dar să preia din flavourul Guerrila FM”, a declarat Mihai Dobrovolschi.

guerrilla tv
Mihai Dobrovolschi și Vlad Craioveanu, două dintre figurile Radio Guerrilla. Sursa foto: România TV

„Nișa noastră nu este reprezentată pe TV”

„Există un gol pe nișa noastră. Nișa noastră nu este reprezentată pe TV. Celelalte radiouri au declinări TV, cu un playlist în concordanță cu politica lor muzicală, dar nișa reprezentată de noi, validată de 400.000 de asultători săptămânal (acesta este weekly reachul nostru), nu are un produs pe gustul ei, pe TV”, susține Adrian Popescu, unul dintre acționari.

Finanțarea canalului TV se va realiza printr-o serie de contracte de leasing. Prețul de la care s-a pornit investiția este de 265.000 de dolari, adică peste 1 milion de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×