Un membru al Generaţiei de Aur e DĂRÎMAT. Află motivul

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
07/05/2014, 08:46
Un membru al Generaţiei de Aur e DĂRÎMAT. Află motivul

A rămas doar amintirea celor şase ani de mariaj… Bogdan Stelea şi-a pierdut zâmbetul în ziua în care a redevenit burlac! Primele imagini după parafarea divorţului de Mirela!

Se pare că, indiferent că s-a produs pe cale amiabilă, de comun acord, separarea oficială a fost o încercare pentru fostul portar. La scurt timp după întâlnirea de la notar, Bogdan Stelea a ajuns la adresa la care locuieşte de când s-a despărţit de Mirela şi a părăsit domiciliul conjugal abătut şi vizibil afectat de evenimentele din ultima perioadă. Cu capul în pământ şi privirea aparent pierdută, fostul sportiv a parcat maşina şi a intrat ţintă în scară, simţind probabil nevoia să petreacă o vreme singur, în intimitatea noului său cămin, pentr a-şi pune gândurile în ordine.

Potrivit apropiaţilor fostului cuplu Stelea, întâlnirea de ieri, de la notar, a durat aproximativ jumătate de oră în care cei doi abia au avut puterea să se privească. Nu au pozat ţinându-se de mână şi nici nu au încercat sp mascheze faptul că povestea lor nu mai are nicio şansă. Au venit separat şi au plecat separat, fiecare pe drumul lui, amândoi abătuţi şi îngânduraţi.

„Nu a fost o decizie uşoară. Am hotărât să divorţăm de comun acord după şase ani de căsnicie şi vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute împreună. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna”, declarau Mirela şi Bogdan în ziua în care au depus actele în vederea încheierii căsniciei lor.

Mirela şi Bogdan s-au cunoscut în 2006, iar în 2008 au devenit soţ şi soţie. Nu o dată s-a speculat faptul că ea nu şi-ar dori copii, spre dezaprobarea lui. Şi presupusa lui infidelitate ar fi fost scoasă pe tapet de gurile rele. Care sunt de fapt motivele care au dus la divorţ, ştiu doar ei, întrucât au decis să le păstreze secrete.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×