Un medic de la Institutul „Marius Nasta”, acuze incredibile: ”Pacientul a venit ca să moară la noi, să ne poată arăta cu degetul”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 14:42
Un medic de la Institutul „Marius Nasta”, acuze incredibile: ”Pacientul a venit ca să moară la noi, să ne poată arăta cu degetul” GALERIE FOTO
Bacteria ucigasa de la spitalul Marius Nasta a mai rapit o viata

Bacteria ucigașă care s-a instalat în blocul operator al Spitalului Marius Nasta din București a mai făcut o victimă, iar unul dintre medici spun că pacientul a venit să moară la Spitalul Marius Nasta, ca lumea să-i arate cu degetul. Mai mult, același medic dă vina pe alt spital pentru bacteria respectivă!

Numărul victimelor făcute de bacterie a ajuns la trei morți. Secţia de terapie intensivă şi blocul operator au fost închise de inspectorii DSP, după ce au constatat că bacteria provenea chiar din spital.

Acinetobacter a ucis al treilea om la Spitalul Marius Nasta. ”Acinetobacter a venit de la Balș

Acinetobacter este una dintre cele mai periculoase bacterii specifice spitalelor pentru că atacă organismele cu imunitate scăzută, iar pacienţii infectaţi erau exact în această situaţie.

Beatrice Mahler, managerul Institutui „Marius Nasta”: „Din păcate, trebuie să vă anunț că una dintre paciente a murit în cursul serii, cea de 40 de ani. Acum este în viață pacienta de 78 de ani, se menține greu dar cu stare gravă. Măsura era necesară pentru a asigura condițiile complete de curățenie și de dezinsecție pe secția ATI, blocul operator fiind lângă a fost o consecință a măsurilor pe care DSP le-a impus”.

bacterie la spitalul Marius Nasta
Un medic spune ca bacteria de la spitalul Marius Nasta a fost adusa de la Institutul Matei Bals

Ioan Cordoş, şeful secţiei de chirurgie toracică: „Nu au murit de acinetobacter neapărat. Populația asta înțelege, că aici este acinetobacter care umblă prin copaci și sare în cârca pacientului. Nu. La noi vin pacienți foarte gravi. Iar acest acinetobacter, nimeni nu a spus până acum, a fost trimis de la Balș, cu pacient infectat, pentru că la noi a venit să fie tratat pentru infecție respiratorie. Pentru că la noi este cel mai bun centru de tratament pentru insuficiență respiratorie. Asta n-a înțeles lumea. Lumea a înțeles că este acinetobacter. Ce acinetobacter, fraților? Știți ce este ăla? Să explicăm că pacienții vin cu boli grave, peste care… De ce nu punem punctul pe Y? Deci el a venit aici ca să moară la noi și ca să ne poată arăta cu degetul pentru acest acinetobacter pe care l-au adus ei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×