Un jucător al Stelei a ieşit la PRIMA întîlnire cu o brunetă! I-a făcut cea mai urîtă fază posibilă!

Ionuţ Cataramă  
înReality show
23/02/2014, 09:00
Un jucător al Stelei a ieşit la PRIMA întîlnire cu o brunetă! I-a făcut cea mai urîtă fază posibilă!GALERIE FOTO

Alexandru Tarnovan este unul dintre cele mai importante transferuri facute de Steaua in aceasta iarna.
Jucatorul cumparat cu 300.000 de euro de la Viitorul Contanta a impresionat in acest in Youth League si a devenit una dintre marile sperante a echipei din Ghencea.

Tarnovan (19 ani) a fost cumparat pentru 300.000 de euro de la echipa lui Hagi, care l-a descoperit si a crezut in talentul lui. Chiar si ‘Regele’ Hagi este sigur ca va deveni viitorul golgheter al Stelei. In decembrie 2012 a debutat cu dreptul in echipa mare a Stelei si a reusit sa inscrie in victorie in fata celor de la Otelul din Cupa Romania.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pustiul Stelei nu are prietena, insa din cate se pare si-a gasit o fata cu care sa iasa in oras.

Paparazzi CANCAN.RO l-au surprins pe Alexandru Tarnovan in mall, unde a avut o intalnire romantica cu o bruneta. Cei doi au baut cate un suc si s-au simtit extrem de bine impreuna, insa nu au stat foarte aproape unul de altul, pe semne ca a fost prima lor intalnire.

Au fost momente cand Tarnovan a vorbit foarte putin, iar bruneta si-a gasit repede ceva de facut. A butonat telefonul, dar nu l-a scapat din priviri pe Alexandru. Barbatii urasc cel mai mult astfel de faze, insa pe fata stelistului nu s-a putut citi indignare.

111

Cei doi s-au mai plimbat cateva minute prin mall iar apoi au plecat impreuna cu un taxi.

44444

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×