Un fotomodel s-a sinucis la doar 3 luni de la nuntă. Vezi motivul halucinant

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/03/2016, 00:04
Un fotomodel s-a sinucis la doar 3 luni de la nuntă. Vezi motivul halucinant GALERIE FOTO

O tanara model s-a sinucis pentru ca nu mai suporta bataile sotului ei, cu care se casatorise in urma cu doar trei luni. Priyanka Kapoor Chawla a fost gasita spanzurata in casa ei, iar in biletul de adio pe care l-a lasat a scris ca a fost „cea mai mare greseala din viata ei” sa se casatoreasca cu Nitin Chawla, un om de afaceri foarte bogat.

Tanara de 25 de ani a explicat ca a luata aceasta decizie deoarece sotul o batea si nu mai suporta durerea, relateaza Daily Mail.

„Cand m-am maritat cu el, am facut cea mai mare greseala din viata mea. A fost o experienta dureroasa si nu mai pot suporta bataile”, a scris tanara in biletul de adio. Sotul ei a fost arestat si este suspectat ca ar pus presiune pe familia tinerei pentru a-i plati o zestre mai mare.

Familia modelului sustine ca nu a fost de acord cu relatia lor, insa nu a banuit niciodata ca barbatul este agresiv.

„Mama nu era de acord pentru ca el era cu 10 ani mai mare. Desi eram nepoliticosi cu el, tot venea in fiecare dimineata. I-a spus mamei ca va muri daca nu se va insura cu Priyanka. A promis ca o va face fericita. Nu si-a aratat niciodata latura violenta”, a declarat Dimpy, sora modelului.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×