BOMBĂ! Un celebru fotbalist român, ÎNŞELAT de soţie!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
08/03/2014, 08:34
BOMBĂ! Un celebru fotbalist român, ÎNŞELAT de soţie! GALERIE FOTO
Bomb

Anemona, soţia lui Cristi Daminuţă, nu pare să fie născuta pentru a fi fidelă, aşa că a călcat strîmb la numai un an de la căsătorie. Femeia, care a intrat în atenţia publicului ca logodnică a team-managerului de la clubul Steaua, Marius „Mînache” Ianuli, şi-a „tradus” soţul cu un om de afaceri Italian.

Serile trecute, cancan.ro a întîlnit-o pe brunetă la un restaurant de fiţe din Capitală. Anemona nu era acompaniată nici de soţul ei şi nici măcar de fostul logodnic, ci de un om de afaceri italian.

Dupa ce au luat liniştiţi cina, cei doi au plecat împreună spre casă. Ca un adevărat gentleman, italianul a condus-o pe brunetă pînă la taxi, i-a deschis portiera, iar apoi au urcat lînga ea în maşină. Următoarea destinaţie? În apartamentul femeii. Ce au facut Anemona şi italianului acolo, o ştiu doar ei, însă nu pare a fi greu de imaginat.

1 2 4 5

Întîi l-a înşelat pe Mînache

Anemona, o tînară originară din Timişoara, care are un copil dintr-o relaţie mai veche, a venit în Capitală cu speranţa unei noi vieţi. S-a cuplat imediat cu Marius Ianuli, mîna dreaptă a lui Gigi Becali. Din păcate, logodna dintre ei nu s-a terminat în faţa ofiţerului Stării Civile, ci în patul lui Daminuţă. Se pare că nepotul lui Gigi a aflat imediat de aventura logonicei sale şi i-a dat imediat viteză. Fotbalistul Viitorului Constanţa a vrut să fie însă galant şi, ca să nu o lase pe drumuri pe domnişoara în cauză, nu doar că a luat-o acasă, dar a cerut-o şi de nevastă.

1.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI 2-DINAMO BUCURESTI 2 1-0,LIGA 2 (7.03.2010)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×