Un fotbalist de Liga 1 se însoară cu o bombă-sexy! “Este posibil să ne mutăm în Grecia”

Răzvan Scarlat   
în Reality show
18/03/2014, 08:19
Un fotbalist de Liga 1 se însoară cu o bombă-sexy! “Este posibil să ne mutăm în Grecia” GALERIE FOTO

Sînziana Buruiană şi logodnicul ei, fotbalistul Nicolae Zuluf au planuri mari pentru acest an. Mai exact, plecaţi cîteva zile într-o scurtă vacanţă în Grecia, cei doi au pus la cale amănuntele viitoarei lor nunţi.

”Vacanţa în Grecia a fost superbă, mi-a plăcut foarte mult. Mi se pare o ţară în care romantismul e la el acasă. Ne-am plimbat prin port, în Atena, a fost ceva foarte deosebit, acolo e foarte frumos. E ţara în care mi-ar plăcea să locuiesc. Zuluf s-a revăzut şi cu nepoţica lui, nu a mai văzut-o de multă vreme”, a spus Sînziana.

Mai mult, Sînzi şi Zuluf au început să îşi facă planuri pentru nunta din acest an. ”În afară de data exactă, am stabilit cam totul. Aranjamentele florale vor fi cu trandafiri, cît mai mulţi, pentru că sînt florile mele favorite”, a declarat Sînziana. Mai mult, la insistenţele viitorului ei soţ, fotbalistul Nicolae Zuluf, culoarea care va domina încăperea unde va avea loc nunta va fi roşul. ”E culoarea mea favorită, îmi place foarte mult să văd camere decorate în culoarea asta”, a dezvăluit fotbalistul.

În altă ordine de idei, Zuluf a ales să îşi ducă logodnica în vacanţa din Atena şi dintr-un alt motiv: cariera lui fotbalistică. ”Este posibil ca, din vară, să mergem acolo. El a fost pe acolo să poarte nişte discuţii legate de fotbal, este posibil un transfer din vară. Iar atunci mi se va îndeplini şi visul, să locuiesc în Grecia. Nu o să îl las singur pe acolo, îl iubesc prea mult”, a mai dezvăluit Sînziana Buruiană.

1 2

SURSA: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×