Un fotbalist de la Manchester City, marcaj strîns la o româncă! GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/02/2016, 00:03
Un fotbalist de la Manchester City, marcaj strîns la o româncă! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Una dintre cele mai sexy apariţii de la noi, fosta iubită a unui regizor cunoscut, a avut parte de o surpriză neaşteptată, atunci când un fotbalist străin a agăţat-o, pe un site de socializare. 

Alexandra Buga este fără doar şi poate o tânără care atrage privirile tuturor bărbaţilor. Se pare că în mrejele ei a picat şi un fotbalist de talie internaţională care a încercat să o impresioneze şi să o aducă în aşternuturile lui pe românca noastră. Pe scurt, Gael Clichy, un jucător francez care acum activează la o echipă de top, Manchester City. Până aici nimic ciudat, însă dacă mai adăugăm în ecuaţie faptul că celebrul fotbalist are o relaţie extrem de serioasă cu o bombă sexy originară din Franţa şi că s-a oferit să o ducă pe blondina noastră tocmai Dubai, lucrurile încep să „scârţâie” grav.

Plictisit, cel mai probabil, în cantonamentul extenuant, Gael şi-a încercat norocul cu Alexandra cea cu vino-ncoa. Nu a stat mult pe gânduri şi a abordat-o pe un cont de socializare, dornic de o aventură amoroasă. Nu, a fost vorba de o invitaţie la o cafea, ci o excursie tocmai în Dubai. „Ai fost în Dubai până acum?”, a început prin a o întreba celebrul fotbalist. „Ai vrea să mergi?”, a continuat Gael.

Lucrurile s-au încins rapid, iar francezul a dat cărţile pe faţă. „Voi pleca alături de câţiva prieteni şi cumnatul meu în Dubai pentru câteva zile de distracţie. Urmează să se însoare şi vrem să îi oferim clipe de neuitat. Îţi vom aranja absolut tot, atât biletele de avion, cât şi hotelul. Dacă nu vrei, e ok. Înţeleg. Cum am mai spus poţi să vii cu o prietenă dacă vrei. În plus, este vorba de Dubai. Nimic rău nu se întâmplă acolo. O să fie distractiv”, i-a scris tânărul, în speranţa că o va convinge. Alexandra nu a fost deloc impresionată de încercările francezului şi l-a refuzat elegant.

Sursa: Spynews

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×