Un fost fotbalist al lui Dinamo şi Rapid se însoară cu o bombă sexy

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
31/03/2014, 08:24
Un fost fotbalist al lui Dinamo şi Rapid se însoară cu o bombă sexy

Considerată una dintre cele mai frumoase modele de la noi din showbiz şi curtată, de-a lungul timpului, de zeci de bărbaţi care i-ar fi pus lumea pe tavă, starleta TV a decis că este cazul să se aşeze la casa ei şi a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, un fotbalist celebru.

Raluca Podea, căci despre ea este vorba, a decis ca, în sfârşit, să spună „Da”. Fericitul care o va conduce în faţa altarului este unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti de la FC Vaslui, fundaşul Adrian Iordache.

„Vara aceasta facem nunta, abia aştept. M-a cerut în căsătorie şi nu am stat pe gânduri. Acum suntem logodiţi şi facem planurile pentru marele eveniment. Suntem un cuplu foarte sudat acum şi chiar dacă nişte acte nu ar schimba asta, simţim amândoi că este momentul să ne facem jurămintele şi în faţa lui Dumnezeu”, ne-a spus fotomodelul.

Mai mult decât atât, Raluca este decisă ca, în momentul în care se va căsători să mai facă un copil.„Noaptea nunţii va fi una tradiţională şi sper să rămân şi însărcinată. Până atunci însă, exersăm. Cât de des putem, chiar zilnic”, ne-a recunoscut, cu un zâmbet larg întipărit pe figură, Raluca Podea.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×