Un fost acţionar al lui Dinamo, surprins în ipostaze neaşteptate

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
23/03/2014, 08:37
Un fost acţionar al lui Dinamo, surprins în ipostaze neaşteptate

Vasile Turcu este de părere că afacerile sunt afaceri indiferent de locul în care sunt făcute. Acesta nu se sfieşte să iasă la masă cu colaboratorii din politică şi chiar să discute probleme importante departe de ochii lumii.

După ce a renunţat să mai investească în fotbal, Vasile Turcu şi-a îndreptat atenţia către politică. Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, ocupând un loc fruntaş în revista „Forbes”, omul de afaceri s-a implicat în mai multe proiecte guvernamentale. Zilele trecute, paparazzi spynews.ro l-au suprins pe fostul finanaţator dinamovist la un restaurant de fiţe din buricul Capitalei în timp ce lua masa alături de mai mulţi politicieni din Guvern.

Contactat telefonic de reporterii noştri, omul de afaceri ne-a mărturisit că întâlnirea a fost una cât se poate de relaxantă, subiectul principal de discuţie fiind mişcarea patronală din România. „Este adevărat că am luat masa cu câţiva colegi de guvern. Am preferat să las fotbalul şi imobiliarele pentru o vreme şi să mă axez pe partea politică. Acum ne ocupăm de mişcarea patronală în România, este un subiect foarte delicat pe care l-am putut discuta într-o seară la cină. Trebuie să facă cineva şi aceste lucruri, dacă vrem ca ţara noastră să urce pe scara socială”, ne-a povestit Vasile Turcu.

Sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×