Un elev cere interzicerea temelor pentru acasă! Motivul este unul halucinant!

Filon Stan   
în Galerie foto
09/01/2018, 13:43
Un elev cere interzicerea temelor pentru acasă! Motivul este unul halucinant! GALERIE FOTO

Un elev britanic a stârnit rumoare pe reţelele de socializare, după ce a solicitat ajutorul elevilor şi părinţilor din toată ţara pentru interzicerea temelor pentru acasă, pentru a avea mai mult timp de socializare! Lee Sibley îi cere ministrului Educaţiei să facă nişte schimbări în sistemul de educaţie. Băiatul vrea ca profesorii să nu-i mai dea teme pentru acasă pentru că asta îi ia aproximativ trei sau patru ore în fiecare seară şi îl stresează. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Lee Sibley studiază în Marea Britanie politică, istorie, engleză, matematică, geografie şi ştiinţe şi are nevoie de aproximativ trei sau patru ore în fiecare seară pentru a-şi face temele, iar părinţii sunt de părere că cei mici se confruntă cu un stres mult prea mare pentru vârsta aceasta.

Un elev strânge semnături pentru interzicerea temelor pentru acasă! Nu mai are timp de socializare!

Băiatul de 15 ani a lansat o petiţie care să schimbe regulile în şcoala la care învaţă. El vrea ca temele pentru acasă să fie interzise pentru ca elevilor să le rămână mai mult timp pentru socializare.

Elevul a strâns deja 160 de semnături până în acest moment şi le cere Theresei May şi lui Jeremy Corbyn să se alăture campaniei sale, potrivit Mirror.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×