Un elev din Constanţa, multiplu medaliat la fizică, a sfîrşit lovit de două trenuri. Greşeala care l-ar fi costat viaţa

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/02/2016, 14:38
Un elev din Constanţa, multiplu medaliat la fizică, a sfîrşit lovit de două trenuri. Greşeala care l-ar fi costat viaţa

Un elev de 17 ani din Constanta, multiplu medaliat la fizica, si-a pierdut viata in urma unui teribil accident pe calea ferata. Baiatul a fost lovit de doua trenuri care circulau din sensuri opuse. Martorii spun ca liceanul asculta muzica la casti.

Incidentul s-a petrecut in localitatea Valu lui Traian si abia luni-noapte anchetatorii au reusit sa identifice trupul neinsufletit Politistii si-au dat seama ca este vorba despre un elev de clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Constanta, conform stirileprotv.ro.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul mergea pe linia ferata din Valu lui Traian, iar unii martori indica faptul ca avea castile in urechi, semn ca asculta muzica.

La un moment dat, se pare ca a auzit primul tren venind, dar a avut ghinionul de a sari pe sensul opul al caii ferate, de unde venea un alt tren Baiatul nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Potrivit profesorilor sai, elevul a fost olimpic la fizica si multiplu premiant la concursurile nationale. La ultimul concurs la care a participat, adolescentul a obtinut o mentiune de onoare pentru lucrarea sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×