Un copil de 10 ani din Călan a sunat la 112, după ce a fost bătut de învăţătoarea sa!

Filon Stan   
în Marseille
23/01/2018, 11:42
Un copil de 10 ani din Călan a sunat la 112, după ce a fost bătut de învăţătoarea sa!

Un copil de 10 ani a chemat poliţia, după ce a fost bătut de învăţătoarea sa, în timpul orelor! Elevul de la o şcoală din Călan, judeţul Hunedoara, a sunat la 112 pentru a reclama că a fost lovit în cap de învăţătoare.

Băiatul a fost dus la unitatea de primiri urgenţe din oraş chiar de bunica sa, iar poliţia face acum cercetări în acest caz. Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată despre un inceident care a avut loc într-o şcoală din localitate.

Un elev a sunat la 112, după ce a fost bătut de învăţătoare sa! Poliţia anchetează cazul

„Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată direct de un minor în vârstă de 10 ani, din Călan, elev la o şcoală din localitate, despre faptul că, în jurul orei 8:45, în timp ce se afla în sala de clasă, în timpul orei de curs, a fost lovit în zona capului de către învăţătoarea sa, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă”, se arată în comunicat, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Copilul, care prezenta leziuni la nivelul buzei inferioare, a fost însoţit de bunica sa la UPU Călan, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii vor face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×