Un cunoscut regizor de la Hollywood, de urgenţă la spital! A fost rănit la filmări

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/05/2015, 17:55
Un cunoscut regizor de la Hollywood, de urgenţă la spital! A fost rănit la filmări

Regizorul Tim Burton a fost dus de urgenţă la spitalul din Lancashire, Anglia, deoarece s-a accidentat pe platourile de filmare. Incidentul a avut loc în timp ce lucra la producţia sa, „Miss Peregrine’s Home for Peculiars”.

Tim Burton, în vârstă de 56 de ani, a fost dus la spital, unde a fost îngrijit de medici. Din fericire, cineastul a suferit doar răni uşoare, aşa că a fost externat şi s-a putut întoarce la muncă.

Filmările au loc în apropiere de Blackpool Tower, Lancashire, Anglia, iar regizorul s-a rănit într-o pauză. „Tim a suferit doar răni mici. Nu a avut nimic rupt”, a declarat publicistul său, potrivit mirror.co.uk.

Tim Burton este un regizor, scenarist şi producător de filme american. Maestru al fantasticului, influenţat de opera lui Edgar Allan Poe, povestitor şi desenator de talent, s-a făcut cunoscut prin filme precum „Beetlejuice”, „Batman” (1989), „Edward Mâini-de-foarfece”, „Batman:Sfidarea”, „Ed Wood”, „Sleepy Hollow”, „Big Fish”, „Charlie şi fabrica de ciocolată”, (2005), „Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street”, „Alice în Ţara Minunilor” (2010) (cea mai mare reuşită comercială a sa şi unul din succesele comerciale majore din istoria cinematografului),„Dark Shadows”. Actorii săi preferaţi sunt Johnny Depp, care a jucat în opt filme ale sale, precum şi Helena Bonham Carter, fosta sa parteneră de viaţă.

sursa: spynews.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×