Un cunoscut prezentator de la noi a fugit din spital pentru un spectacol! A fost internat în stare gravă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/12/2015, 15:34
Un cunoscut prezentator de la noi a fugit din spital pentru un spectacol! A fost internat în stare gravă!

Nu este o farsă! Gabriel Jugaru a fugit din spital pentru un spectacol.Un gest de apreciat, cu un efort supraomenesc, aseară, fostul farsor de la PRO TV, actualmente prezentator al emisiunii ”Hai acasă” (Naţional FM), a fugit aseară din spital pentru a onora o promisiune mai veche, aceea de a prezenta un spectacol caritabil.

De aproape o săptămână, Gabi Jugaru s-a lepădat de glume căci a ajuns în spital în stare gravă, după o criză pancreatică. Cu perfuzia mascată, fără ca niciun artist implicat în proiectul concertistic să-şi dea seama că suferă, Jugaru, care a fugit din spital ajutat de soţia sa, i-a invitat pe scenă ajutat de Laura Stone pe Aurelian Temişan, Miki, Tudor Turcu, Lora, Florin Apostol, Tavi Colen, Emma Ştefan, Publika, copiii de la Stage Academy şi trupa Special Guest Orchestra.

Vizibil afectat, Jugaru nu a putut să mănânce toată seara decât o felie de pâine prăjită. Deşi a avut scutire medicală şi rugat să rămână în rezerva spitalului, Jugaru a insistat să ducă la bun sfârşit spectacolul caritabil intitulat ”Noi suntem dincolo de cuvinte”.

Miercurea trecută, Jugaru, fost concurent la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a fost internat de urgenţă la Spitalul Colentina în urma unei dureroase crize pancretice.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×