Un cunoscut politician a agresat o colegă de partid

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/05/2018, 10:42
Un cunoscut politician a agresat o colegă de partid GALERIE FOTO
Ramona Dzitac, o fostă membru PMP Timiș a spus că Flavius Luca, un vicepreședinte PMP, a bătut-o și a amenințat-o că îi va tăia gâtul.

Un cunoscut politician a agresat și amenințat cu moartea o colegă de partid. Ramona Dzitac, fostă membră a PMP Timiș, a spus că Flavius Luca, vicepreședinte PMP, a bătut-o și a amenințat-o că îi va tăia gâtul. Ramona a sunat la 112 și a chemat salvarea la sediul unei firme din Lugoj, spunând că a fost bătută și amenințată cu moartea de Flavius Luca, vicepreședinte PMP Timiș.

În cadrul unui interviu, victima a povestit că liderul local PMP i-a reproșat că i-a menționat numele în comunicatul de presă prin care și-a anunțat demisia din partid, potrivit cancan.ro.

„A început să dea cu palmele peste faţă. Cu pumnii în piept, mi-a dat un pumn în abdomen. Şi după aia o început să mă ameninţe, că dacă nu îl las în pace îmi taie gâtul şi se ocupă şi de copilul meu. Mi-a spus că nu mai am ce căuta în Lugoj… să mă mut din oraş. Dacă nu fac asta, o să mă omoare şi pe mine, şi pe fiica mea. A spus că îmi taie gâtul. Apoi, a început să mă lovească şi a spus că ce îmi face acum, e o nimica toată pe lângă ce va urma”, a declarat Ramona Dzitac, potrivit evz.

Flavius Luca neagă toate acuzațiile aduse și declară următoarele:

„Eu nu sunt un om violent. Detest violenta. Eu nu am lovit. De la o altercatie verbala s-a ajuns unde s-a ajuns. In urma manipularilor si intoxicarilor care au aparut in spatiu public, vreau sa informez opinia publica de faptul ca in urma unor discutii avute cu Ramona Dzitac, discutii contradictori, NU AM LOVIT-O SI NICI NU AM ATINS-O pe Ramona Dzitac. Voi depune plangere pe numele domnisoarei Ramona Dzitac si a domnului Fedor Masnita deoarece manipuleaza si duc o politica de decredibilizare a persoanei mele.

Voi demonstra cu probe faptul ca toata aceasta manipulare si intoxicare creata de catre Ramonca Dzitac si Fedor Masnita sustinuti de Roxana Iliescu nu este intamplatoare. De zile bune ma provoaca, ma inregistreaza, ma insulta avand ca si scop compromiterea mea cat si a Organizatiei PMP Lugoj. Singurul argument al lor este agresivitatea. Organele statului vor face o ancheta si vor stabili cine este vinovat de toata aceasta manipulare ordinara. Imi cer scuze tuturor colegilor mei din Partidul Miscarea Populara pentru faptul ca sunt victima unei manipulari si pentru imaginea negativa creata Partidului Miscarea Populara”, a scris Flavius Luca pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×