Un cunoscut astrolog dezvăluie cine va fi câștigătorul Survivor România: „Este avantajat de destin”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 09:40
Un cunoscut astrolog dezvăluie cine va fi câștigătorul Survivor România: „Este avantajat de destin”
Câștigătorul Survivor România, prezis de astrologul Ioan Burculeț. Sursa foto: captură Kanal D

Un cunoscut astrolog din România știe cine va fi câștigătorul Survivor România. Ioan Burculeț, celebru pentru previziunile sale, a vorbit despre unul din cele mai urmărite reality-show-uri de la noi și are două nume pentru marele trofeu: Lola și Iancu Sterp.

Iancu Sterp, câștigătorul Survivor România?

De altfel, în mediul online, fanii cred că Iancu ar fi protejatul Kanal D, că ar fi favorizat pentru câștigarea titlului de supraviețuitor și a premiului de 250.000 de lei.

Fratele cântărețului Culiță Sterp pare a fi avantajat de destin, susține Burculeț, care a comentat traiectoria acestuia în competiție și a spus de ce are toate șansele să iasă învingător în marea finală care se apropie cu pași repezi.

Burculeț: „Lola va avea mai multe șanse de câștig”

Acesta a spus că, deși va fi avantajat până spre ultima rundă finală, Lola s-ar putea să facă o surpriză și să ia premiul.

„Sunt două persoane avantajate de astre în competiție, este vorba despre Iancu și de Lola. Deși la un moment dat va părea că Iancu este mai avantajat de destin, chiar atunci, surprinzător, pe ultima sută de metri, Lola, va fi cea protejată și eu cred că ea va avea mai multe șanse de câștig. Este o chestiune de destin, conform astrogramei energetice”, a declarat Ioan Burculeț, potrivit wowbiz.ro.

„Tind să cred că ea va fi persoana inundată de bucurie la finalul competiției. Consider că pe Lola o vom vedea pe podium. Și o să mai vedeți ceva, că nu o să o intereseze atât de mult banii, ci faptul că a dovedit că cel din urmă poate să ajungă cel dintâi. Mie așa îmi arată destinul Lolei”, a mai spus astrologul.

Cititorul în stele a comentat și cuplurile concurenților de la Survivor, iar despre perechea formată dintre Iancu Sterp și Diana a lăsat un mesaj criptat.

„Iancu are nevoie de un confident, lui îi place să muncească și să călătorească. Va iubi acea persoană în care va vedea, nu neapărat o iubită, ci și cel mai bun prieten. Partenera lui trebuie să aibă rol de confidentă”, a spus astrologul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×