Un cunoscut artist de la noi are CANCER! Are doar 26 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/11/2015, 15:01
Un cunoscut artist de la noi are CANCER! Are doar 26 de ani

Nony Borsan, unul dintre cei mai talentaţi dintre artiştii din România, a fost depistat cu cancer. Tânărul în vârstă de 26 de ani trebuie operat de urgenţă.

Deşi are doar 26 de ani, Nony Borsan este în showbiz „de când lumea şi pământul”. Pianist de profesie, acesta a fost recent diagnosticat cu cancer, un anunţ care a îndurerat-o profund pe Andreea Marin, cea cu care Nony a colaborat des.

„Dragi colegi si prieteni, oameni buni cu suflet mare, Omul care ne-a adus muzica in suflete la “Pretuieste Viata” este un artist cu talent si are doar 26 de ani. Spun “doar 26 de ani” pentru ca e mult prea devreme pentru oricine sa afle vestea dureroasa care i-a intors lui Nony Borsan viata cu susul in jos: cateva simptome aparent inofensive s-au agravat rapid, iar diagnosticul aflat in doar cateva zile este: “proces tumoral expansiv” sau, asa cum am aflat de la tatal sau, “ o tumora de marimea unei portocale pe partea frontala stanga a capului”. Nony a fost imediat internat si, cu disperarea lesne de inteles, tatal mi-a povestit ca trebuie urgent operat si ca medicii nu sunt prea optimisti… In orice situatie, oricat de dificila ar fi, eu nu stiu sa fiu altfel decat constructiva”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a adăugat: „Ce putem face noi, oamenii care-l cunosc si-l pretuiesc sau cei ce nu l-au intalnit direct, poate doar pe micul ecran sau in concerte, dar vor sa ajute, pentru ca sunt pur si simplu Oameni? Putem face donatii, fiecare dupa cum poate, nicio suma nu este prea mica. Parintii sunt pensionari si nu trebuie sa intru in detalii ca sa intelegeti cat de greu le este in aceste momente. Fundatia “Pretuieste Viata” a aprobat deja prima donatie, va rog din suflet sa ne urmati. Si nu va ganditi prea mult, pentru ca, din pacate, pentru Nony orice zi contează, mâine va intra deja în prima operatie, căci ea nu mai poate fi sub nicio forma amânată. În cazul optimist in care totul merge bine, drumul va fi anevoios pentru el si parintii lui si orice sprijin conteaza enorm.

Nony nu are nevoie de like-uri acum, ci de sprijin concret si rapid. Fie ca e vorba de sume mici, dupa posibilitatile fiecaruia, sau mai mari. De fapt, fiecare gest de solidaritate si fiecare ruga conteaza. In acest moment, si de noi depinde daca Nony va ajunge sa sarbatoreasca 27 de ani de viata. Un gand bun si suflet generos!”.

Detaliile contului in care se poate face donaţia sunt:

IBAN: RO32RNCB0318032335980001
SWIFT: RNCB RO BU
Banca: Banca Comerciala Romana, sucursala Galati
Nume detinator: Borsan Ionel

Ascultă-l AICI pe Nony Borsan!

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×