Video. Un copil deghizat în Moş Crăciun a fost bătut într-un mall din Bucureşti. Motivul e incredibil

Iuliana Spirache   
în Video
09/12/2017, 17:00
Video. Un copil deghizat în Moş Crăciun a fost bătut într-un mall din Bucureşti. Motivul e incredibil

Un adolescent în vârstă de 16 ani a ales să se îmbrace în Moş Crăciun cu ocazia sărbătorilor din iarnă, dar acesta ar fi fost agresat de către agenţii de pază a centrului comercial din Bucureşti în care acesta a ales să se ducă pentru a-i bucura pe cei mici, dar şi să adune nişte bani. 

Incidentul în urma căruia tânărul în vârstă de 16 ani a fost agresat a avut loc într-un centru comercial din Capitală, acolo unde copilul, îmbrăcat în Moş Crăcoun, ar fi adunat nu mai puţin de 70 de lei din cerşit. VEZI MAI JOS VIDEO CU INCIDENTUL!

„Un copil îmbrăcat în Moş Crăciun a fost bătut de 3 indivizi!”

Mai mult, după ce a fost prins în fapt de către agenţii de pază ai centrului comercial din Bucureşti, aceştia l-au tras la răspundere. Conform unor imagini publicate pe un site de socializare, adolescentul în vârstă de 16 ani susţine că ar fi fost agresat de către angajaţii mall-ului, iar banii adunaţi i-ar fi fost confiscaţi.

„Un copil îmbrăcat în Moş Crăciun a fost bătut de agenţii de pază. Un băiat de 16 ani este bătut de 3 indivizi şi a fost deposedat, ca să nu zicem jefuit, de uma de 70 de ron”, apare în mesajul postat pe Facebook. Mai mult, în faţa martorilor din centrul comerical din Bucureşti, copilul povesteşte că a fost lovit cu piciorul de unul dintre agenţii de pază. În video a apărut şi un bărbat, cel mai probabil şeful paznicilor din mall, iar în final i-a înapoiat banii băiatului.

Sursă: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×