Are doar şase anişori, dar face milioane de dolari! Nu face altceva decât să se joace!

Filon Stan   
în Galerie foto
15/12/2017, 14:30
Are doar şase anişori, dar face milioane de dolari! Nu face altceva decât să se joace! GALERIE FOTO

Un copil din Statele Unite ale Americii face bani jucându-se! A făcut în doar doi ani fabuloasa sumă de 11 milioane de dolari! Filmuleţele cu jocurile copilului sunt urcate pe platforma YouTube de către părinţii săi! Micuţul primeşte mereu jucării noi pe care le testează cum se pricepe el mai bine. Tinând cont de milioanele de vizualizări pe care le înregistrează, copilul s-a transformat într-un adevărat expert în testarea de jucării!  VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Părinţii lui Ryan se pare că au sesizat nişa lăsată liberă şi au profitat la maximum! Ryan Toys Review, canal întreţinut de copilul de şase ani, care s-a clasat pe locul opt în topul celor mai profitabili YouTuberi din 2017, câştigând peste 11 milioane de dolari din clipurile sale video.

Un copil de 6 ani a câştigat 11 milioane de dolari din filmuleţele de pe YouTube

Având în vedere că YouTuberul a început să realizeze astfel de recenzii din anul 2015, creşterea este cu atât mai spectaculoasă. Veniturile sale şi clasamentul în care este prezent au fost ublicate de către Forbes. De asemenea, contul de YouTube este administrat de familia micuţului, care a reuşit să producă sumă fabuloasă în mai puţin de doi ani.

Însă această activitate nu va dura la infinit, a spus chiar mama lui Ryan. Femeia susţine că nu îşi obligă copilul să facă nimic din ce nu-i place şi că totul se va opri atunci când micuţul se va plictisi să se joace şi să fie filmat în tot acest timp. Până atunci, se pare că Ryan nu va avea prea mari probleme cu banii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×