Crimă oribilă în Sibiu. Un copil a omorât în bătaie un bătrân

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
13/03/2018, 16:55
Crimă oribilă în Sibiu. Un copil a omorât în bătaie un bătrân

Băiatul, bănuit de comiterea crimei, a fost depistat de poliţişti şi internat în vederea realizării unei expertize psihiatrice.

Bărbatul de 70 de ani a fost găsit mort în propria locuinţă, au precizat poliţiştii din cadrul IPJ Sibiu, citaţi de Agerpres.ro. Medicii legişti au stabilit că bătrânul a murit, după ce a fost lovit de mai multe ori cu obiecte dure.

Crima ar fi avut loc în noaptea de 6 spre 7 martie. Bătrânul l-ar fi prins pe minor în timp ce încerca să fure ţigări din casa lui, iar între cei doi a avut loc o altercaţie, susţin surse judiciare.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat, luni, un minor de 14 ani care este bănuit că l-ar fi omorât în bătaie pe bătrân.

Sursă: AGERPRES

Ştirea MOMENTULUI

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la stația Constantin Brâncoveanu. Circulația e îngreunată

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.