Un contrabandist a încercat să scape de țigări, arzându-le. Ce s-a întâmplat imediat

în Stiri de ultima ora
21/04/2018, 11:47
Un contrabandist a încercat să scape de țigări, arzându-le. Ce s-a întâmplat imediat
Un contrabandist a încercat să ardă țigările de contrabandă, în timp ce polițiștii de frontieră erau la poarta sa

Un contrabandist din comuna botoșăneană Santa Mare a încercat să scape de țigările pe care le avea în gospodăria sa, arzându-le. Ce s-a întâmplat imediat i-a uimit până și pe polițiștii de frontieră care erau la poarta bărbatului.

Tânărul în vârstă de 37 de ani a văzut că polițiștii de frontieră din Românești sunt la poarta lui. El avea în gospodărie 4 baxuri de țigări din Republica Moldova. Pentru a scăpa imediat de probe, el a decis să le ardă. Flăcările, însă, s-au extins imediat și au ajuns la ușa casei sale.

Bărbatul s-a speriat când a văzut polițiștii de frontieră la poarta sa

Pentru că în locuință se aflau și 3 copii minori, bărbatul a intrat în panică. Polițiștii de frontieră care erau la poartă au intervenit imediat pentru a lichida focul.

Astfel, oamenii legii au constatat că bărbatul încercase să incendieze două colete cu țigări, marca Ashima, de proveniență Duty Free. De asmenea, alte două baxuri erau ascunse în locuinţa care era amenințată de flăcări.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în imobil și în curte mai erau 4.459 pachete, iar o parte dintre ele au fost distruse în urma incendiului. Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a găsit cele patru colete cu țigări într-o grădină și le-a depozitat lângă ușa imobilului și în casă, iar la vederea polițiștilor în zonă, s-a speriat și a dat foc țigărilor cu scopul de a scăpa de acestea”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Acum, bărbatul care a încercat să ardă țigările este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×