Un component al Generaţiei de Aur SUFERĂ CUMPLIT

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
08/05/2014, 08:36
Un component al Generaţiei de Aur SUFERĂ CUMPLIT

„A fost o perioadă dificilă”, au recunoscut la unison Bogdan şi Mirela Stelea, după pronunţarea divorţului. O perioadă în care au trăit separat şi nu s-au văzut, deşi au împărţit şase ani din viaţă. S-au întâlnit însă la notar pentru a pune punct poveştii lor şi apoi au apucat-o pe drumuri diferite. Aparent diferite…

În ziua în care mariajul lor a fost încheiat oficial, Bogdan s-a retras în noul lui apartament pentru câteva ore, în care, probabil şi-a pus ordine în gânduri. Primul drum care l-a făcut după asta, însă, a fost oarecum surprinzător…

La fel de îngândurat cum ajunsese acasă după întâlnirea pe care o avusese la notar cu (acum) fosta lui soţie, dar îmbrăcat mai lejer, Stelea s-a urcat în maşină şi a pornit către ieşirea don Bucureşti. A alimentat şi a mers mai departe. Destinaţia: sala de fitness dintr-un complex de lux care, în ultima vreme, a devenit a doua casă pentru Mirela.

În această situaţie, există două posibilităţi: fie Stelea s-a asigurat că ea nu va fi acolo, fie a sperat că va da peste ea. Oricum ar fi, faptul că nu se poate desprinde de locurile pe care Mirela le frecventează ar putea însemna de fapt, că îi este destul de greu să se desprindă de cea care i-a fost soaţă timp de şase ani.

În ciuda diplomaţiei declaraţiilor lor din care reiese că iubirea lor s-a consumat, este evident că divorţul a fost o încercare grea, cel puţin pentru fostul portar.

“A fost o perioadă dificilă în care am dorit să rezolvăm situaţia familială în intimitate, fără a face din acest subiect unul public. La fel am procedat, în aceşti şase ani, şi în privinţa căsniciei noastre. Divorţul a fost pronunţat.  Pornim acum fiecare pe drumul nostru. Rămânem prieteni şi recunoscători unul celuilalt pentru clipele frumoase petrecute în cei şase ani de căsnicie. Ne vom concentra fiecare acum asupra carierei şi privim cu optimism spre viitor. Viaţa este frumoasă, iar fiecare etapă a ei este un dar de la Dumnezeu pe care trebuie să îl preţuim!”, declarau ei la scurt timp după pronunţarea divorţului.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×