Un celebru cîntăreţ de la noi s-a logodit! Cine e viitoare lui soţie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/05/2015, 13:39
Un celebru cîntăreţ de la noi s-a logodit! Cine e viitoare lui soţie GALERIE FOTO

Au o poveste de dragoste cu despărţiri şi împăcări, cu suişuri şi coborâşuri. Dar, acum par mai hotărâţi ca niciodată, căci în urmă cu doar câteva ore şi-au anunţat logodna pe internet.

Pe Cezar Oatu şi stewardesa Andreea Petria îi leagă o poveste de dragoste tare încâlcită. Cei doi au format un cuplu vreme de cinci ani. Păreau fericiţi. Doar păreau, căci relaţia lor de atunci s-a încheiat. Andreea şi-a văzut de zborurile ei, căci era angajata unei companii aeriene din Dubai, iar Cezar locuia la Milano. Asta a fost povestea lor în 2012. Fiecare a încercat să îşi refacă viaţa sentimentală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De altfel, Cezar şi Andreea nu au rupt de tot legătura după ce au pus capăt relaţiei lor. Cei doi s-au revăzut şi le-a fost suficient ca să o ia de la capăt. Acum îşi anunţă logodna, iar contratenorul pare mai fericit ca orcicând.

Andreea Petria nu este nici ea străină de lumea show bizului, căci a câştigat concursul „Vreau să fiu stewardesă”, de la Antena 1.

sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×