Un câine a devenit vedetă pe internet. Ce a făcut în timp ce stăpânul său prezenta vremea, de acasă – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 12:15
Un câine a devenit vedetă pe internet. Ce a făcut în timp ce stăpânul său prezenta vremea, de acasă – Video
Câinele unui meteorolog a ajuns vedetă în Statele Unite după ce a apărut în cadru, în direct. Sursa foto: Youtube

Un câine a devenit vedetă pe internet, în Statele Unite ale Americii, după ce a apărut în cadru în timpul unei transmisiuni live făcute de stăpânul său, care prezenta buletinul meteo.

Un câine își întrerupe stăpânul în timp ce prezintă starea vremii, la Fox 13

Meteorologul Paul Dellegatto a fost întrerupt în timpul explicațiilor pe care le oferea despre cum se va schimba vremea la postul de televiziune Fox 13 din America.

Prezentatorul este izolat la domiciliu în Florida, acolo unde trăiește alături de patrupedul său, Brody, un golden retriever extrem de prietenos, căruia nu îi place să își vadă stăpânul muncind, chemându-l la joacă până și în timp ce acesta lucrează.

Cei care se uitau la televizor pe 30 aprilie nu au mai fost interesați de evoluția prognozei meteo și, până și realizatorii din studio au fost cuceriți de Brody.

„Nu mai avem nevoie de acea hartă meteo”

Simpaticul câine a sărit în poalele lui Paul și n-a mai vrut să plece, acesta simțindu-se jenat la început, însă apoi a tratat cu naturalețe situația, văzând că moderatorii cu care comunica nu mai erau interesați de cum va fi vremea, ci doreau doar să îl vadă pe animal.

Videoclipul cu meteorologul de la Fox 13 a devenit viral în Statele Unite ale Americii. În prezent, peste 1.300.000 de persoane au văzut deja videoclipul, iar golden retriever-ul este la ora actuală mai cunoscut decât stăpânul său.

„Nu mai avem nevoie de acea hartă meteo, vrem doar să îl privim pe Brody”, i-a spus prezentatoarea Linda Hurtado amuzată de situație.

Telespectatorii au remarcat un detaliu pentru care acum îl apreciază și mai mult pe realizatorul buletinului meteo de la postul local de televiziune.

Aceștia au văzut o fotografie înrămată în background cu Brody, lucru care li s-a părut de-a dreptul adorabil, asta înainte ca necuvântătorul să apară în prim plan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×