Un BMW X6, tăiat cu flexul de vameși! În el se ascundeau 100.000 de țigarete. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 16:47
Un BMW X6, tăiat cu flexul de vameși! În el se ascundeau 100.000 de țigarete. Video
Un BMW X6 care ascundea țigări de contrabandă a fost tăiat cu flexul de vameșii moldoveni *foto: customs.gov.md

Vameșii din Leușeni au reușit să prevină o tentativă de contrabandă cu un lot de nu mai puțin de 97.000 de țigarete. Marfa era ascunsă în mai multe spații special amenajate ale unui bolid BMW X6, înmatriculat în România.

Din păcate pentru fanii automobilismului, BMW-ul a avut cel mai mult de suferit, după ce a fost tăiat cu flexul de funcționarii vamali.

Un BMW în care se ascundeau 100.000 de țigarete a fost tăiat cu flexul de vameși

La volanul mașinii se afla o femeie de 55 de ani din Iași, acuzată acum de faptul că voia să facă contrabandă cu țigări pe teritoriul României.

Vameșii au acționat pe baza unor informații pe care le aveau la dispoziție din partea ofițerilor de investigație din cadrul poliției de Frontieră. De asemenea, în cadrul controlului a participat și câinele specializat al Vămii.

Patrupedul a semnalat prezența produselor din tutun în mai multe spații ale mijlocului de transport, motiv pentru care a fost luată decizia ca acestea să fie demontate.

În urma acțiunilor funcționarilor vamali au fost ridicate peste 97.000 de țigarete de diferite mărci care nu aveau acte de proveniență. Acestea erau ascunse în spații amenajate special, improvizate în aripile din față și din spate ale mașinii, podea, praguri, portbagaj, panou și lonjeroanele din spate ale BMW-ului.

Atât țigaretele, cât și bolidul de lux, au fost „ridicate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal pentru continuarea cercetărilor și atragerea la răspundere a persoanelor implicate, în conformitate cu legislația în vigoare”, se arată în comunicatul serviciului vamal moldovean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×