Bebeluş atacat de viperă! Ce a făcut copilul! Ştirea face înconjurul lumii!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
14/12/2017, 15:10
Bebeluş atacat de viperă! Ce a făcut copilul! Ştirea face înconjurul lumii! GALERIE FOTO

Un bebeluş din Brazilia este erou naţional! Nu doar că a scăpat cu viaţă unui atac al unui şarpe foarte veninos, dar a şi ucis vipera! Copilul a scăpat nevătămat, dar şarpele a murit, din cauza rănilor. Lorenzo Ferreira Figueira, în vârstă de un an şi cinci luni, se juca cu căţelul în grădina familiei, când şarpele s-a strecurat prin iarbă şi a ajuns la picoarele lui, scrie thesun.co.uk.

Şarpele s-a urcat pe copil pentru câteva secunde, dar a fost atacat rapid de patruped, care l-a şi omorât. Părinţii copilului au venit într-un suflet la micuţ şi au rămas şocaţi când l-au văzut plin de sânge. Nu au mai stat pe gânduri şi au fugit cu el la spital.

Un bebeluş a muşcat o viperă! Şarpele veninos a murit

Doctorii din spitalul localitatii Rio Grande do Sul au descoperit însă repede că nu exista niciun motiv de îngrijorare: sângele din gura copilului era, de fapt, al şarpelui pe care îl muşcase cu câteva secunde înainte ca acesta să fie ucis de colţii câinelui!

„A muşcat puiul de viperă aprope de cap, iar asta a împiedicat şarpele să-l muşte, imobilizându-l. Ori a fost instinctul de autoapărare al micuţului, ori a crezut că este o jucărie”, a explicat unul dintre medici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×