Un bărbat urla în plină stradă, printre mașini, în Iași. Ce s-a întâmplat când un șofer a început să îl filmeze

în Stiri de ultima ora
21/04/2018, 15:04
Un bărbat urla în plină stradă, printre mașini, în Iași. Ce s-a întâmplat când un șofer a început să îl filmeze GALERIE FOTO
Un bărbat a fost filmat pe o stradă din Iași în timp ce urla și îi perturba pe participanții la trafic

Un bărbat din Iași a fost filmat de un șofer în timp ce urla și făcea gesturi mai puțin obișnuite, în plină stradă. Acesta s-a dat jos din mașină și chiar a încercat să îl imobilizeze pe cetățeanul gălăgios, însă acesta s-a opus cu vehemență.

Vezi aici imaginile cu bărbatul!

Ieșeanul a sunat între timp și la numărul uni de urgență 112, iar un echipaj a fost trimis imediat la fața locului. Până să ajungă însă oamenii legii, bărbatul zgomotos s-a făcut nevăzut în noapte, așa că nu i-a putut face nimeni nimic în cele din urmă.

Nu se știe încă dacă ieșeanul care a perturbat traficul de pe o stradă din Iași timp de câteva zeci de minute era sub influența drogurilor, a alcoolului sau suferea de tulburări comportamentale. Pe imagini se vede însă cum se clatină printre mașini, plimbându-se fără o țintă anume. Acesta încearcă uneori chiar să oprească anumite mașini, punându-se pur și simplu în fața lor. Participanții la trafic au fost vizibil deranjați de acest ”pieton turmentat” care urla în plină stradă, la Iași.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×