Un bărbat și-a omorât nevasta, după care s-a sinucis în fața sicriului!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/07/2019, 13:23
Un bărbat și-a omorât nevasta, după care s-a sinucis în fața sicriului! GALERIE FOTO
Bărbatul a fugit după ce și-a omorât soția. Sursa foto - facebook

Un bărbat din Mexic și-a omorât nevasta, după care chinuit de regrete s-a sinucis în fața sicriului! Acesta a fugit inițial după comiterea crimei, dar a ales să se întoarcă la locul faptei pentru a participa la priveghiul femeii. Nu a rezistat prea mult și a decis să-și ia viața. Mexicanul s-a împușcat chiar în fața coșciugului în care se afla soția sa, Nidia del Carme N., în vârstă de 49 de ani

Un bărbat și-a omorât nevasta, după care s-a sinucis în fața sicriului!

Întreaga întâmplare s-a produs în noaptea de vineri, atunci când Jose Luis N., în vârstă de 55 de ani, a avut o ceartă de proporții cu soția sa. Acuzele s-au întețit și, din păcate, scandalul s-a terminat tragic pentru femeie, care a fost împușcată de soțul ei. După crimă, bărbatul nu a stat o clipă pe gânduri și a fugit de la locul faptei. Deși poliția a pornit pe urmele lui, acesta nu a fost descoperit.

Un bărbat și-a omorât nevasta, după care s-a sinucis în fața sicriului! Poliție
Bărbatul a revenit pentru priveghi. Sursa foto – facebook

Culmea, sâmbătă dimineața, bărbatul și-a făcut apariția la priveghiul soției sale. A mers lângă coșciugul femeii, deși mai multe rude au vrut să-l imobilizeze și chiar să-l bată. A reușit să ajungă la sicriu și s-a sinucis, împușcându-se cu același pistol.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×