Un bărbat s-a aruncat de la etaj, în București. Cadrele medicale au declarat decesul

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/02/2020, 11:42
Un bărbat s-a aruncat de la etaj, în București. Cadrele medicale au declarat decesul
Un bărbat de 50 de ani s-a aruncat în gol de la etaj, în Capitală. Sursa foto: pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a aruncat de la etaj fără a lăsa în urma sa un bilet de adio în care să-și justifice fapta necugetată. Tragedia s-a petrecut în urmă cu puțin timp într-un bloc de pe raza municipiului București.

S-a aruncat de la etaj după ce și-a închis soția în balcon, în Capitală

Sinuciderea este una dintre cele mai folosite metode la care apelează românii atunci când trec printr-o cumpănă sau simt că nu mai pot face față anumitor situații. La acest gest necugetat a apelat recent și un bărbat de 50 de ani din București care s-a aruncat de la etaj.

Primele informații arătă că bărbatul și-a închis soția pe balcon, iar apoi s-a aruncat în gol din apartamentul în care locuia. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar din nefericire nu au mai putut face nimic pentru victimă, iar doctorii au declarat decesul.

Anchetatorii au deschis o anchetă și urmează să stabilească care sunt circumstanțele care au dus la moartea bărbatului din Capitală. Totodată, oamenii legii trebuie să afle care este motivul care l-a determinat pe bărbat să se arunce de la etaj, mai ales că nu a lăsat un bilet de adio.

Tânără de 29 de ani s-a aruncat de la etajul 10, dezbrăcată, tot în București

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni o altă persoană din București s-a aruncat în gol de la etaj. O tânără de 29 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul 10 al blocului în care locuia împreună cu mama sa. Se pare că fata era dezbrăcată, iar mama acesteia a încercat să o salveze fără sorți de izbândă.

Scenele de groază s-au petrecut chiar sub ochii mamei fetei care a mers în camera acesteia și a observat că tânăra era dezbrăcată și stătea în fața ferestrei din camera sa. Femeia a încercat să-și prindă fiica, dar aceasta s-a aruncat în gol. Motivul pentru care tânăra ar fi apelat la acest gest extrem este dorul de tatăl său care a murit în urmă cu un an.

Apropiații fetei de 29 de ani au mărturisit că aceasta nu și-a mai putut reveni după moartea tatălui său, iar durerea a fost atât de mare încât a intrat în depresie. Tânăra din București nu a mai văzut rostul vieții și depresia de care suferea a culminat cu sinuciderea.

Impactul cu solul i-a fost fatal, iar tânăra de 29 de ani a decedat pe loc. Echipajul de pe salvare ajuns la faţa locului nu a mai avut ce să facă decât să constate decesul tinerei. Poliţia a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Din păcate, cazurile acestea nu sunt sigulare, iar rata sinuciderilor este tot mai ridicată în ultima vreme. Tot în luna februarie 0 adolescentă de numai 16 ani din Râmnicu-Vâlcea s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu familia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×