Un bărbat în costum pentru evitarea pericolelor chimice făcea cumpărături într-un magazin în Brașov! FOTO

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 16:31
Un bărbat în costum pentru evitarea pericolelor chimice făcea cumpărături într-un magazin în Brașov! FOTO
Un bărbat în costum pentru evitarea pericolelor chimice făcea cumpărături într-un magazin în Brașov! FOTO

România se află în stare de urgență, însă teama provocată de amenințarea coronavirusului l-a făcut pe un brașovean să iasă la cumpărături îmbrăcat într-un costum pentru evitarea pericolelor chimice, unul destinat situațiilor dezastruoase. 

Un bărbat în costum pentru evitarea pericolelor, în supermarket!

Omul a atras toate privirile în centrul comercial din Brașov unde își vedea liniștit de cumpărături într-un cunoscut hipermarket. Ceilalți clienți i-au făcut poze, iar omul nostru a devenit foarte cunoscut pe rețelele de socializare.

Marile lanțuri de magazine din România au început să limiteze achiziția unor produse de bază astfel încât toți cumpărătorii să se poată bucura de alimente precum: ulei, făină, mălai, care s-au vândut foarte repede în această perioadă de criză.

Klaus Iohannis a decretat starea de urgență!

„Din dorința de a asigura produse de bază tuturor clienților noștri, limităm achiziția următoarelor alimente la 6 bucăți pe fiecare bon fiscal: zahăr, ulei, făină și mălai. Îndemnăm totodată clienții să fie cumpătați și solidari cu semenii lor. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul afișat la unele magazine.

Președintele României, Klaus Iohannis a decretat starea de urgență, de la ora 15:00, oamenii fiind sfătuiți să evite pe cât mai mult posibil contactul cu mulțimile în această perioadă și să iasă din casă doar dacă este neapărat necesar.

România are 158 de cazuri confirmate de coronavirus

„Începând de azi se instituie starea de urgență pe întreg teritoriul pentru o perioadă de 30 de zile. Pandemia nu poate fi stopată decât prin măsuri excepționale.

Aceasta este singura cale prin care salvăm viețile celor dragi nouă, celor de lângă noi. Măsurile sunt temporare și au rolul de a ne apăra de un rău mai mare.

Școlile vor fi închise pentru protejarea copiilor, elevilor și studenților. Activitatea preuniversitară și universitară se suspendă cât e stare de urgență”, a fost declarația președintelui României, Klaus Iohannis.

Până în acest moment, în România sunt confirmate 158 de cazuri de coronavirus. Din fericire, nu există niciun deces din cauza virusului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×