Ultima oră! Un bărbat din Braşov şi-a măcelărit întreaga familie!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
27/03/2018, 15:09
Ultima oră! Un bărbat din Braşov şi-a măcelărit întreaga familie!

Crimă oribilă în Braşov! Un bărbat şi-a ucis soţia şi cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată în vârstă de 18 ani. După comiterea crimei, bărbat a mers singur la poliţie şi a mărturisit totul. 

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a mers la Poliţie şi le-a spus oamenilor legii că şi-a omorât familia. Oamenii legii au mers la locuinţa bărbatului şi au găsit cele trei victime fără suflare.

Criminalul este anchetat de procurorii criminalişti

Anchetatorii încearcă să afle motivele care au dus la o astfel de faptă. Criminalul este cercetat acum de procurorii criminalişti. 

Din primele informaţii, se pare că autorul se numeşte Buliga Florin Mircea şi este un om de afaceri din Braşov! Potrivit informaţiilor obţinute de Antena 3, se pare că bărbatul ar fi avut o experienţă religioasă la o mănăstire, în urmă cu câteva zile, după care a încercat să se sinucidă. A mers acasă, a aşteptat mai întâi să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care a comis oribila faptă.

 

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.