Un bărbat din Bănești, județul Prahova, a murit după ce a căzut prin gaura unui pod închis circulației

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/01/2020, 21:14
Un bărbat din Bănești, județul Prahova, a murit după ce a căzut prin gaura unui pod închis circulației
Podul din Bănești de pe care a căzut un om *foto: buceginatura.ro

Un nou caz bizar a apărut în România. Un bărbat din Prahova a murit după ce a căzut de la o înălțime de cinci metri. Prahoveanul a căzut printr-o gaură de pe un pod din Bănești care era închis circulației.

Trupul victimei a fost găsit sâmbătă, iar polițiștii au început să facă cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă.

Un bărbat din Prahova a murit după ce a căzut prin gaura unui pod

Potrivit Poliției Prahova, polițiștii au fost anunțați sâmbătă că la Bănești, sub un pod închis circulației, se află un bărbat decedat.

„Din primele verificări, se pare că acesta ar fi căzut printr-o gaură din podul dintre Câmpina și Bănești, care este închis circulației. Bărbatul în vârstă de 49 de ani este din localitatea Bănești și avea bunuri personale asupra sa”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova, pentru Mediafax.

Potrivit oamenilor legii, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate. La rândul lor, reprezentanții Ambulanței Prahova au transmis că bărbatul a căzut de la aproximativ cinci metri și a suferit un traumatism cranian grav.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×