Un bărbat de 74 de ani a murit după ce a fost lovit de tren. Bătrânul din Teleorman nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 20:43
Un bărbat de 74 de ani a murit după ce a fost lovit de tren. Bătrânul din Teleorman nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată
Un bărbat de 74 de ani din Teleorman a murit după ce a traversat fără să se asigure calea ferată. Sursa foto: pressalert.ro

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit după ce a fost lovit de un tren de călători. Incidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Gălăteni, județul Teleorman, sâmbătă, 14 decembrie.

Incident mortal la trecerea cu calea ferată în județul Teleorman

Mecanicul unui tren de călători a raportat un incident care s-a petrecut pe traseul București – Craiova. Potrivit IPJ Teleorman un bărbat a fost lovit de un tren de călători în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure.

Bărbatul lovit de trenul Interregio 1835 a murit pe loc. Acesta este din localitatea Gălăteni și are 74 de ani. Incidentul s-a petrecut la ieșirea din stația Gălățeni, anunță polițiștii, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii au întocmit un dosar penal după incidentul din Gălăteni

Autoritățile au fost alertate de mecanicul trenului care l-a lovit pe bătrânul din Gălăteni. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Postul TF Videle care au găsit cadavrul bărbatului în locul indicat.

Totodată, organele de poliției au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Dosarul urmează să fie înaintat parchetului.

Un incident similar a avut loc vineri, 13 decembrie, în Constanța

Ieri, 13 decembrie, un alt bărbat a fost lovit de un tren. Incidentul s-a petrecut în dreptul liceului Auto din Constanța. Bărbatul de 44 de ani a ajuns de urgență la spital fiind lovit în zona capului, conform dcnews.ro.

IPJ Constanța a transmis că incidentul a fost sesizat prin apel la numărul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și o ambulanță.

Persoana rănită a fost intubată de medicii de pe echipajul SMURD și se află în stare gravă, în comă. Medicii sunt rezervați în privința acestuia.

La începutul lunii decembrie un alt bărbat a murit lovit de tren

O altă tragedie cauzată de trenul de călători s-a petrecut pe 6 decembrie, în județul Covasna. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apropierea Gării CFR Sfântu Gheorghe, iar primele cercetări au arătat că omul a murit după ce a fost izbit din plin de tren.

„Persoana a fost găsită decedată pe linia de cale ferată din proximitatea Gării. Poliţia a fost solicitată prin 112 să intervină, fiind sesizată că un bărbat a fost accidentat de tren”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×