Un bărbat a murit în timp ce se afla pe plajă. Turiștii de lângă el au surprins tot ce s-a întâmplat

Un bărbat a murit în timp ce se afla pe plajă. Turiștii de lângă el au surprins tot ce s-a întâmplat
Aceasta este plaja pe care a avut loc tragedia. Sursa foto: Getty

Ca în fiecare an, vara aduce voie bună și zâmbete pe buzele oamenilor din întreaga lume, însă nu duce lipsă, din păcate, nici de tragedii. Cea mai recentă s-a petrecut pe o plajă din Anglia, unde un bărbat a murit, după ce mai multe pietre s-au prăbușit, pur și simplu, peste el.

Tragedie la plajă. Bărbatul a murit pe loc

Incidentul a avut loc pe Plaja Sandymouth, una dintre destinațiile de vacanță preferate atât de englezi, cât și de turiștii de pe mapamond, care o umplu până la refuz. Victima, a cărei vârstă nu a putut fi stabilită până în momentul de față, a încetat din viață, în ciuda eforturilor echipajelor medicale ajunse în scurt timp la fața locului, pe cale aeriană.

Echipajele de salvare au fost trimise urgent la fața locului, însă, din păcate nu au mai putut face nimic pentru pacient. A fost confirmat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Cornwall, precizând că a fost deja demarată operațiunea pentru recuperarea trupului neînsuflețit de sub stânci. În aceste momente nu se știe cu exactitate de la ce înălțime s-au prăbușit, însă ancheta forțelor de ordine va lămuri în scurt timp toate aspectele.

Festivalul Neversea a fost marcat și de o tragedie. Sursa foto: Monitorul de Cluj
Festivalul Neversea a fost marcat și de o tragedie. Sursa foto: Monitorul de Cluj

Un tânăr a murit la Neversea

Din păcate, nici țara noastră nu a dus lipsă de astfel de tragedii în ultima perioadă. Spre exemplu, un tânăr de doar 34 de ani a murit chiar în timpul festivalului Neversea, desfășurat la începutul acestei luni pe litoral.

Respectiva persoană a fost descoperită în stare de inconștiență pe plaja unde a avut loc evenimentul, anchetatorii luând în calcul varianta ca decesul să fi survenit în urma consumului de substanțe interzise.  „La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×