Un bărbat a investit 60.000 de dolari în bucătărie, dorind să îi facă o surpriză soției. Când a ajuns acasă femeia s-a crucit: „E stupid!” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/11/2019, 16:52
Un bărbat a investit 60.000 de dolari în bucătărie, dorind să îi facă o surpriză soției. Când a ajuns acasă femeia s-a crucit: „E stupid!” – Video
I-a pregătit o bucătărie nouă, însă soția nu a avut o reacție tocmai plăcută. Sursa foto: LMFAO

Un bărbat a investit 60.000 de dolari în bucătărie dorind să îi facă o mare surpriză soției. A cumpărat aparatură electrocasnică nouă, însă femeia nu a fost foarte încântată de ce a ieșit, ba chiar i-a spus că bucătăria e urâtă.

A investit 60.000 de dolari în noua bucătărie. Reacția soției, neașteptată

Bărbatul a așteptat-o pe soție, care era plecată de acasă, cu toate lucrurile noi, puse la punct, alături de prietenii lor apropiați. Soțul a vrut să surprindă momentul, crezând că nevasta va fi plăcut impresionată. În momentul în care a ajuns acasă, reacția a fost cu totul alta decât se așteptau toți. Femeia a început să pună o față scârbită, primul lucru pe care l-a criticat fiind culoarea pereților. Clipul a fost urcat de celebra pagină de Facebook cu povești virale LMFAO.

„Am crezut că voi vedea ceva drăguț, ceva de-a dreptul WOW”, i-a reproșat femeia. Apoi, soțul i-a replicat: „Am cheltuit 60.000 de dolari pe toate acestea”. Soția acestuia i-a mai reproșat faptul că nici măcar nu a schimbat lustra. „Nu asta e reacția la care mă așteptam. Nu speram să reacționezi așa”, i-a spus bărbatul.

Kitchen Makeover

Man how are they even married ?Shoutout to Newsflare.

Gepostet von LMFAO am Samstag, 9. November 2019

Femeia, reacție nervoasă: „Serios? E complet stupid!”

Toată scena s-a încheiat într-un mod care l-a lăsat complet debusolat pe bărbatul care a cheluit o avere pentru a reînnoi bucătăria. Femeia s-a dus într-o altă cameră și, colac peste pupăză, a trântit ușa semn că era extrem de nervoasă și dezgustată: „Serios? Este complet stupid ce văd!”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×