Un băiețel de 3 ani i-a salvat viața vecinei cu un gest pe care îl poți face și tu – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 12:33
Un băiețel de 3 ani i-a salvat viața vecinei cu un gest pe care îl poți face și tu – Video
Un băiețel de doar trei ani a devenit erou în Statele Unite. Sursa foto: CBS

Un copil de doar trei ani din Statele Unite ale Americii ne învață ce înseamnă cu adevărat omenia. Datorită gestului său mic, o persoană a fost salvată de la moarte.

Un băiețel de 3 ani a avut o inspirație de moment care a salvat o viață

Eyas este băiețelul care i-a înduioșat pe americani, a cărui poveste a devenit știre la CBS. Băiatul din New Hampshire se plimba cu părinții profitând de vremea însorită, iar când s-a apropiat de casa vecinei sale preferate, Peggy, ceva i-a atras atenția.

A avut acel zvâc, acea curiozitate în momentul în care a văzut în fața porții femeii mai multe ziare adunate, semn că aceasta nu a mai ieșit deloc din casă.

Băiatul, preocupat de ce nu și-a luat femeia ziarele, a mers și a bătut la ușă, după care a aflat că aceasta era imobilizată în interior. Aceasta suferise un accident casnic.

Polițiștii laudă gestul băiatului: „Ar trebui să fim toți ca Eyas”

Părinții băiețelului au sunat repede la 911 (numărul serviciului de urgențe din America), iar la fața locului au ajuns mai mulți medici și polițiști.

Aceștia au pătruns forțat în casă căci știau că se află acolo, văzând mașina acesteia parcată în garaj. Au dus-o de urgență la spital, iar acolo a fost tratată de doctori.

Slavă copilului, căci datorită lui femeia este acum în viață. Aceasta a mulțumit mamei pentru felul în care l-a crescut și micuțului care s-a preocupat total dezinteresat de starea vecinei, așa cum ar trebui să o facem cu toții mai ales în aceste vremuri complicate.

„Au fost unul, două, trei ziare la poartă. Am sunat: ding-dong”, a povestit băiețelul cu cuvintele sale despre gestul care a salvat o viață.

Reprezentanții poliției locale au fost impresionați de ceea ce a făcut micul erou și faptul că l-a dus mintea să sune la ușă: „Ar trebui să fim toți ca Eyas, să ne mai uităm după vecinii noștri”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×