Un băiat de 15 ani a câștigat 200.000 de euro la Loto în Spania

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/01/2019, 19:42
Un băiat de 15 ani a câștigat 200.000 de euro la Loto în Spania
Băiatului nici nu i-a trecut prin gând că la finalul extragerii își va auzi numele

Un băiat român e mai bogat cu 200.000 de euro la Loto în Spania. Băiatul, în vârstă de 15 ani, care trăiește în Barcelona, a ieșit victorios după ce a participat la Loteria Copilului. ”Numele meu este Cosmin și am câștigat 200.000 de euro”, a spus băiatul pentru El Mundo. Cosmin, împreună cu familia, s-a mutat în urmă cu 13 ani în Barcelona.

Norocul băiatului a fost unul pe care l-ai putea numi ”noroc chior”, căci acesta și-a băgat toți banii pe un bilet la loto chiar pe ultima sută de metri. De altfel, băiatului nici nu i-a trecut prin gând că la finalul extragerii își va auzi numele. Cât despre părinții săi, aceștia sunt oameni simpli. Tatăl este electriciat, iar în momentul aflării veștii, a rămas fără cuvinte.

Un baiat de 15 ani a câștigat 200.000 euro la Loteria Copilului în Spania

Când jurnaliștii locali au dorit să îi ia un interviu, bulversat, bărbatul a ieșit doar în pantaloni scurți, chiar dacă afară erau mai puțin de 15 grade Celsius. Mai apoi, tatăl lui Cosmin a vorbit despre cât de greu le-a fost la venirea în Barcelona și ce dificil a fost în momentul crizei financiare.

Un băiat de 15 ani a câștigat 200.000 de euro la Loto în Spania
Băiatul de 15 ani care a câștigat la Loto în Spania își dorește un telefon nou

În primă instanță, doar el plecase din Româmia, dar, cu timpul, a reușit să-și aducă familia acolo. Bărbatul susține că s-au descurcat cu greu, însă acum se pare că norocul le-a surâs, iar marele premiu le va fi de mare folos pentru a duce o viață mai bună.

Un băiat de 15 ani a câștigat 200.000 de euro la Loto în Spania
Băiatul, în vârstă de 15 ani, care trăiește în Barcelona, a ieșit victorios după ce a participat la Loteria Copilului

Întrebat de jurnaliști ce va face cu banii, Cosmin a spus că își dorește un telefon nou, iar tatăl său a spus că banii câștigați nu îi vor schimba, doar că, datorită lor, își vor îndeplini dorințele.“Pe mulți oameni, banii îi schimbă. Însă eu mâine voi merge la muncă, iar curând o vom vizita pe mama în România. Banii aceștia garantează un viitor mai bun copiilor mei”, a spus tatăl.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×