Un băiat de 12 ani a primit o factură de 100.000 de euro după ce a stat pe net! Ce s-a întîmplat cînd au aflat părinţii

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/10/2016, 15:18
Un băiat de 12 ani a primit o factură de 100.000 de euro după ce a stat pe net! Ce s-a întîmplat cînd au aflat părinţii

Pustiul a incercat sa-si faca trupa de muzica faimoasa.

Un baiat din Spania a adunat din greseala o factura de 100.000 de euro de la Google taxe pentru reclame in tentativa de a-si face trupa faimoasa. Compania si-a dat seama insa de greseala costisitoare este a unui baiat de doar 12 ani.

In luna august, Jose Javier din Torrevieja si-a creat un cont pe AdWords, un service pay-per-click Google care posteaza reclame deasupra rezultatelor cautarilor si pe alte site-uri. Clientul isi ofera detaliile cardului si plateste doar cand cineva intra pe link, scrie yoda.ro.

Javier, cel caruia parintii i-au deschis un cont bancar, si-a oferit datele crezand ca va castiga bani din reclamele de pe site-ul creat. Purtatorul de cuvant al Google a dezvaluit ca „ne-am dat seama ca este o greseala si ca a facut asta fara sa gandeasca. Un copil de 12 ani nu vrea sa cheltuiasca 100.000 de euro”. Google a decis sa stearga datorita baiatului.

Mama lui Javier, Inma Quesada, le-a spus celor de la El Pais ca baiatul ei „voia sa cumpere instrumente” pentru trupa sa in care canta la trompeta. Parintii au fost alertati de datoriile baiatului cand banca i-a sunat sa ii avertizeze. Au contactat Google si acestia au inteles situatia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×